Meer informatie

De zorghoutvesterij werkt vanuit de visie van S’Heerenloo en Landgoed Welna.

Uit deze twee Visies hebben we onze eigen visie gedistilleerd:

De zorghoutvesterij helpt mensen met een zorgvraag te participeren in de maatschappij, Op hun eigen snelheid met professionele ondersteuning. Ook kan de Zorghoutvesterij helpen bij het re-integreren in het reguliere werk door het aanbieden van scholing, begeleiding en werkervaring. Kerngedachte van de zorghoutvesterij is: werken vanuit een duurzaam principe mensen in hun eigen kracht zetten zodat ze groeien op hun eigen manier en snelheid en ze het gevoel krijgen dat ze er toe doen.

De Zorghoutvesterij bestaat al ruim 13 jaar en is begonnen als samenwerking tussen S’Heerenloo en Landgoed Welna. Met het idee dat er op Landgoed Welna een groep medewerkers kon werken die de paden schoon maakte en allerhande klussen kon doen. Van uit hier is het uit gegroeid tot twee groepen medewerkers die een serieus aandeel kunnen leveren binnen de maatschappij. Op deze positieve plek wordt er niet gekeken naar wat er niet kan, maar er word gekeken naar wat er wel kan.

 


Wij als Zorghoutvesterij zijn gecertificeerd bij Calibris om stagiaires te begeleiden die in de zorg willen werken.

Via Aequor zijn wij bevoegd om stagiaires te begeleiden die in de bos en tuinbouw willen werken.Het geeft ook de mogelijkheid om medewerkers te trainen in het werken met tuin en bosbouwmachines.

logo_calibris

Aequor


 

 

 

_BJB1107
Kippen voor de Zorghoutvesterij.